Over Pizza Trani Dordrecht

Welkom op de website van Pizza Trani in Dordrecht! Hier kunt u online uw bestelling plaatsen bij Pizza Trani.

Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u een bevestiging per e-mail. Het kan zijn dat deze in uw SPAM folder terecht komt. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met ons om zeker te zijn dat de bestelling aangekomen is.

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit volledig uit te sluiten. Wij verzoeken u bij het plaatsen van uw bestelling duidelijk uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken!

Op dit moment bezorgen wij alleen in het postcode gebieden 3318 en 3328. Afhalen is niet mogelijk.
Vanaf heden zijn onze openingstijden aangepast en zijn wij van donderdag tot en met zondag geopend van 17.00 uur tot 20.00 uur voor al uw bestellingen.

Mijn naam is Mirko Trani, trotse Italiaan en woonachtig in Dordrecht sinds 2014 met mijn Nederlandse vrouw en twee kinderen. Mijn passie is koken en mijn droom om dit vanuit mijn eigen bedrijf aan te kunnen bieden.
Mijn kennis van en liefde voor koken is begonnen thuis in Italië en gegroeid naar een multi culinair niveau door de ervaringen die ik opgedaan heb in verschillende landen.

Op 1 juli is deze droom onze werkelijkheid geworden. Al onze pizza's worden volgens traditioneel recept bereidt en met alleen verse ingredienten belegd.
Onze kracht ligt in de bereiding van de pizzabodem, het bereiden hiervan start twee dagen voor het gebruik om de ingrediënten door het natuurlijkproces te laten reizen. Dit zorg voor een heerlijke dunne bodem en een krokante korst.

Vanwege het grote succes zijn wij open van donderdag tot en met zondag, maar houd de website en onze social media in de gaten voor de actuele openingstijden.
Via onze website kunt u online uw bestelling plaatsen op dagen dat wij geopend zijn voor onze bezorgservice. U kunt uw bestelling alleen online betalen.

We zien uw bestelling graag tegemoet.
Buon appetito!

Bezorggebied Pizza Trani

Postcode Wijknaam Minimum Bezorging Gratis v.a.
3318 Dordrecht - Verdronkenland € 15.00 € 3.50 € 15.00
3328 Dordrecht - Sterrenburg Iii € 12.00 € 3.50 € 12.00

Bezorgtijden en openingstijden

Bezorgtijden Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 17:00 - 19:30
Zaterdag: 17:00 - 19:30
Zondag: 17:00 - 19:00
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 17:00 - 19:30
Zaterdag: 17:00 - 19:30
Zondag: 17:00 - 19:00

Feestdagen

Bezorgtijden Openingstijden
24 December, Kerstavond: Gesloten
25 December, Eerste kerstdag: Gesloten
26 December, Tweede kerstdag: Gesloten
24 December, Kerstavond: Gesloten
25 December, Eerste kerstdag: Gesloten
26 December, Tweede kerstdag: Gesloten

Betaalmethodes

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling online afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL.


iDEAL wordt ondersteund door

Uw bestelling beoordelen

Enige tijd nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een e-mail met een uitnodiging tot het achterlaten van een beoordeling. Wij horen graag wat u van onze producten en dienstverlening vindt om u de volgende keer beter van dienst te zijn.

Acties, aanbiedingen en kortingen Pizza Trani

Heeft u een actiecode of kortingscode? Op stap 2 van het bestelproces, waar u uw bezorggegevens invult, klikt u op "Actiecode invoeren". De korting wordt direct van het bestelbedrag afgetrokken, of het gratis product wordt direct aan uw winkelwagen toegevoegd.

Beheerder van deze website

Deze website is ontwikkeld door en wordt beheerd door