Reviews from Pizza Trani Dordrecht

Recent reviews

5.0
Annemieke de Jager
30 April 2022

De pizza vegetariana en salame waren weer zalig! Heerlijke bodem en de ingrediënten die gebruikt worden zijn top! Ook de bezorging, de pizza werd nabezorgd omdat ik vergeten was dat ie bezorgd zou worden… super opgelost dus! Ik ben fan van jullie!

Patrick
25 April 2022

Heerlijke pizza's, en supermakkelijk om in de vriezer te hebben liggen. Even de instructies achter op de verpakking volgen, en je hebt een perfecte pizza.

Bram en Mandy
9 April 2022

Grazie per la gustosa pizza!

Bram
3 April 2022

Heerlijke pizza gegeten!

David
3 April 2022

Erg lekkere pizza’s! Nieuwe concept net zo lekker en makkelijk. Altijd vriendelijke mensen.

Annemieke de Jager
2 April 2022

Eerder ontvangen dan opgegeven, geen probleem! 3 pizza’s mooi gevacumeerd en diepgevroren, duidelijke instructie achterop. De oven in en daarna de rijk gevulde pizza met heerlijke bodem opgegeten, met een glaasje wijn! Ga zo door, een top concept! Een puntje, ik had een Vega pizza besteld, bij de ingrediënten achterop stond stremsel en dat is niet vegetarisch! Dat komt uit de maag van een geslacht kalf. Wil je een echte Vega pizza serveren, dan moet dit toch echt vervangen worden door zuursel of een Vega stremsel….. maar het was echt top!

cor ritmeester
9 January 2022

Zaterdag probleemloos 4 pizza’s besteld. Stipte levering. Helaas bij 1 pizza geen extra ingrediënten gekregen, jammer.

Martien
9 January 2022

Heerlijk zoals altijd👍

Peter
9 January 2022

Weer heerlijke pizza’s. Goede kwaliteit, met zorg bereid, stipt bezorgd! Top!!

Rob
8 January 2022

Zoals altijd weer heerlijk!! Bezorging keurig en optijd.

Conny Hendriks
7 January 2022

Zoals altijd lekker met verse producten bereid

Helene Mast
6 January 2022

Weer heerlijk ,verse ingrediënten , zalige korst en warm afgeleverd door een zeer vriendelijke bezorger

Evert van Balen
5 January 2022

Erg lekkere pizza, goeie kwaliteit. Restaurant waardig en correcte bezorging. We bestellen niet vaak maar als we er een pizza bestellen doen we het hier!

Ingrid Verschoor
31 December 2021

Heerlijk zoals altijd!

Carmela
30 December 2021
Kim
20 December 2021

Heerlijke pizza’s vriendelijke bezorgers!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Trotta
19 December 2021

Wij zijn altijd heel blij met jullie! Geweldige authentieke pizza’s met heerlijke smaakcombinaties & ‘n heerlijke bodem! Geniet vd Feestdagen!🎄🌟 & tot volgend jaar!🤗

Willem
19 December 2021

Heerlijk zo als altijd

Anton Marchand
18 December 2021

Kwaliteit en levering opnieuw helemaal in orde. Bedankt

Rob
14 December 2021

Blijft een smulpartij

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hendrik
13 December 2021

Wij bestellen regelmatig dus dat zegt al voldoende

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kevin
12 December 2021

Stipt op tijd en even smakelijk als altijd!

Egbert
11 December 2021

Dit was de 1e keer dat ik een pizza bestelde bij Pizza Trani en er gaan zeker meerdere keren volgen.

Fam van Heeren
10 December 2021

Was weer toppieeee heerlijk

Maria
8 December 2021

Het was weer super lekker!

Marcel
6 December 2021

Ik ken deze zaak pas sinds kort en durf te zeggen dat de pizza's van Trani het beste geheim van Dordrecht zijn. Ik bestel ze nooit meer ergens anders. De pizzabodem is werkelijk fantastisch en wat er op ligt is dat ook. Als je weer wil genieten van een goede pizza moet je hier echt bestellen. Je krijgt er geen spijt van.

Felamada
5 December 2021

Heerlijke pizza's ! 5 stuks besteld allemaal goed warm en lekker dunne bodem en zeer goed van smaak. Super gaaf dat we desserts hebben gekregen als welkom geschenk. Super vriendelijke bezorger kudos ga zo door!

M. Dijkman
4 December 2021

Zoals altijd perfect en precies op tijd !! Top !

Fam de Vries
29 November 2021

Exact op tijd,weer 3 heerlijke pizza's en tiramisu!!Smullen!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeannette
29 November 2021

Dit was de 1e keer , heerlijke pizza’s. Bestellen zeker weer . Leuke attentie omdat het de 1e x was . Precies op tijd gebracht👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeanet Mikhout
29 November 2021

De pizza was zoals wij gewend zijn weer uitstekend. En krijgt van ons een dikke 10.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E van Geel
28 November 2021

Echt goede pizza's. Leuke combinaties en doet zeker niet onder voor een restaurant. Bestel er wekelijks.

Beekhuis
27 November 2021

Zalig en goed, alleen zou voor mij de bodem iets knapperiger mogen. Maar dat is iets wat je lekker vindt of niet!

Pim
27 November 2021

Was weer top!

Regen
27 November 2021

Heerlijke authentieke pizza. Bodem krokant en dun zoals het hoort. Goede smaken. Bezorging prima en zeer vriendelijk. Hier gaan wij zeker vaker bestellen.

Hellen Struik
26 November 2021

Weer super lekker !!!!!!!!!

Johan V
26 November 2021

Zoals altijd weer top.... De beste echte Italiaanse Pizza's en desserts...

Frere
23 November 2021

Vriendelijke bezorger en de pizza was top , zeker een aanrader!

Petra
22 November 2021

Heerlijke pizza's

Martin
15 November 2021

Pizza was weer heerlijk top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

ben peters
14 November 2021

lekker en nette bezorging

Patricia
14 November 2021

Weer heerlijk genoten van de verse, warme en super smaakvolle pizza's. Om daarna nog te genieten van de overheerlijke toetjes. Even "back in Italy"❤

Hans
8 November 2021

Was 10 minuten te laat, maar werd voortreffelijk gecompenseerd met 2 gratis toetjes!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fam van Heeren
8 November 2021

Waren weer heerlijk omdat ze 10 minuten te laat waren kregen we heerlijke Tiramisu gratis erbij Super !!!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sylvia
7 November 2021

Goede pizza, nette bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Siska de Vries
7 November 2021

Gisteravond weer zitten smullen van onze pizza's!Mooie dunne bodems en weinig tot geen tomatensaus,zodat je veel méér smaken proeft.Zo horen pizza's te zijn!!(hebben zelf ook pizza oven in onze tuin🙂) Tot onze verrassing kregen we nog gratis tiramisu erbij,dat was ook verrukkelijk 😋) Dus voor herhaling vatbaar,als we zelf geen zin hebben om pizza te maken!!

Jacobs
6 November 2021

Was weer heerlijk!!

Gerrie van Dalen
1 November 2021

Voor het eerst bij jullie besteld: 3 heerlijke, heel verschillende pizza's gegeten, en een flinterdunne bodem, we gaan zeker in de toekomst vaker bij jullie pizza bestellen

ecxw
1 November 2021

gewoon top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

GJD
31 October 2021
Sander
31 October 2021

Heerlijke Italiaanse pizza's! Aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Margreet Kroonen
31 October 2021

Al meerdere malen besteld altijd lekker. Dit keer was de ene pizza redelijk aangebrand . En ze waren beide niet warm echt jammer.

Fam van Heeren
30 October 2021

Heerlijke pizza goede smaak warm bezorgd en op tijd top op naar de volgende keer

Marco
30 October 2021

Heerlijke pizza's en nog getrakteerd op een heerlijke verrassing

Mieke
25 October 2021

Heerlijke pizza en bijzonder vriendelijke bezorger met een overheerlijke verrassing

Ans de Lange
24 October 2021

We hebben weer heerlijk gegeten. Pizza carbonara en pizza prosciutto di Parma, zijn onze favorieten. 👌👌👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Julia kock
24 October 2021

De pizza’s waren vrij ‘ nat’ in het midden, bv een punt in je hand nemen lukte niet. Mag van mij wat droger, het deeg in het midden. Verder goed van smaak

Andrea van Steen
24 October 2021

Ik had me enorm verheugd op een pizza van Pizza Trani. Helaas ben ik enorm teleurgesteld in de bodem van de pizza. Die was erg slap, alsof het niet goed gebakken was. Daardoor was het geheel een teleurstelling. Jammer.

Reaction from Pizza Trani

Beste Andrea, we betreuren het te horen dat u teleurgesteld was in de pizza. Het is echt zo dat een vegetariana met extra spinazie en extra courgette maakt dat de bodem zacht blijft. Het zijn allemaal verse groenten die veel vocht afgeven bij verhitten. De pizza wordt op 400 graden gebakken en was zeker wel goed doorbakken echt door de extra ingrediënten kan de bodem niet knapperig blijven. Hopende op uw begrip.

Nico
23 October 2021

Blijft super

richard
23 October 2021

super lekkere pizza's en bezorging op afgesproken tijd. Heel knap ook hoe een ondernemer zich zo door een coronaperiode heen slaat top kerel

Langevoort
23 October 2021

Super! Bezorging precies op tijd en de pizza's waren erg lekker. De toetjes waren echt heerlijk.

Marco
22 October 2021
Joost
21 October 2021

Beste mensen, Vergeet New York of Domino's pizza. Na Pizza Trani wilt u nooit meer anders! Super lekker, hoffelijke mensen echt een aanrader. Davvero delizioso !!!

Rene
20 October 2021

Was weer een heerlijke pizza capricciosa (con acciughe)!

An van Geelen
18 October 2021

Ze blijven heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bram
17 October 2021

Heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nico van Boxel
17 October 2021

Voor de eerste keer besteld bij Trani , en dat beviel heel er goed. Eindelijk weer eens een bezorgdienst die weet hoe dat het moet heerlijke bodem met hele goede toppunt er op Zo moet een pizza smaken . En als toetje een ook heerlijk tiramisu top

Margre
15 October 2021

Heerlijke pizza, op tijd geleverd en lekker warm

Gerdien de Geus
15 October 2021

Wat een heerlijke pizza, we hebben hier zitten smullen. Beste ontdekking van 2021

Anke
15 October 2021

In de wijkkrant gelezen over pizza Trani. Net een paar weken thuis van een vakantie in Rome. Als je deze pizza eet waan je je weer in Italie. Fantastische bodem en heerlijke verse ingrediënten. Voor herhaling vatbaar!

Miriam
11 October 2021

Wat een heerlijk verse pizza. Dit maak je niet vaak mee. Echt top en precies op tijd bezorgd! Dit was de eerste maar zeker niet de laatste bestelling

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

van H
11 October 2021

2 pizza's vielen deze keer tegen. Vet dreef op de pizza's. 2 halve pizza's weg moeten gooien. Jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Pizza Trani

Beste klant, Hartelijk bedankt voor uw review. Ik heb uw bestelling erbij gezocht en ga er vanuit dat u de twee regina Margherita met extra ingrediënten bedoeld. Het vocht op de pizza, is het sap dat vrijkomt uit de buffalo mozzarella. Het is normaal dat dit gebeurd omdat deze bufala kaas zo vers is. Bij een volgende bestelling mag u ook in de opmerkingen opnemen dat u de pizza zonder buffalo mozzarella wenst, zodat de pizza minder vochtig is bij aankomst. Hartelijk bedankt, Pizza Trani

Klein
11 October 2021

Heerlijke pizza's Super service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cecile de Bruijn
10 October 2021

Heerlijke pizza's! Goed bereide en smakelijke bodem en lekkere toppings. We hebben genoten. Keurige bezorging ook en goed op tijd. Aanrader!

Levi
10 October 2021
Carmela Priolo
2 October 2021
Bram
26 September 2021

Kwaliteit blijft hoog, heerlijk gegeten

A. Oudheusden
24 September 2021

Geen opmerkingen. Mijn gasten en ik hebben genoten van de pizza’s en we waren helemaal verrast door de lekkere toetjes. Vooral de Tiramichou was heerlijk! Toen de bezorger een toetje te weinig bezorgde, was hij snel terug met het ontbrekende toetje. Graag tot een volgende keer.

Siem
22 September 2021

Zoals altijd zijn de pizza's heerlijk.

A. Oudheusden
21 September 2021

De pizza was overheerlijk, maar wel erg zout door de combinatie van gorgonzola en spekjes

Marianne Vermaat
20 September 2021

Altijd goed! Vers, warm en duidelijk kwalitatief hoogwaardige producten. Ik ben nog steeds een groot fan

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Simone Beunke
20 September 2021

De pizza’s en de toetjes waren weer heerlijk! Kennismaking met de tartufo al limoncello en bianco heel goed bevallen. En fijn dat we afspraken over de bezorging konden maken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruiter
19 September 2021

Lekkere pizza’s. Eerste keer besteld. Alleen als tip serveer de rucola er apart bij dan is deze nog knapperig. Maar we gaan hier zeker vaker bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edwin
19 September 2021

Het was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vanessa van Ameijde
19 September 2021

Niets zo fijn als het zonnetje op je snoet en dan kunnen genieten van een van Mirko’s fantastische pizza’s. Zorgt ervoor dat ik Italië mis. Was weer heerlijk als altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Katja
18 September 2021
Rowan
18 September 2021

Wederom heerlijke pizza en desserts! Bestelling was iets later, maar werd netjes door gebeld. We bestellen snel weer!

Marthe zweers
13 September 2021

Was weer super lekker en het dessert een echte verwennerij!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carmela Priolo
12 September 2021
Axel
11 September 2021

1e keer besteld, maar zeker voor herhaling vatbaar! Heerlijk!

Ralph van Vuuren
10 September 2021

Complimenten… zo’n fantastische lekkere pizza krijg je alleen maar in Italië en Sterrenburg

Esther
10 September 2021

Heerlijke pizza en de bezorging was op tijd

Klein
8 September 2021

Precies op de gewenste tijd ontvangen. En deze pizza's waren heerlijk van smaak

Piet
1 September 2021

The best

Sedat Ozcelik
29 August 2021

Wij hebben voor de 2 e keer besteld bij jullie omdat de 1 ste keer heel goed was bevallen, maar die pizza’s van gisteravond waren zeer teleurstellend.

Reaction from Pizza Trani

Beste klant, Aller eerst willen wij u hartelijk bedanken voor uw feedback, graag vernemen wij van u wat er niet goed was aan de kwaliteit zodat wij er lering uit kunnen trekken. Al onze klanten bestellen middels een tijdslot en ons doel is aan al onze klanten de pizza's optijd te bezorgen (binnen ons bezorggebied). We hebben getracht u telefonisch te bereiken om aan uw wens van eerder bezorgen te kunnen voldoen, echter kregen wij geen contact. Met vriendelijke groeten, Pizza Trani

van Pelt
28 August 2021

Zoals je een pizza verwacht, smaakvol lekkere korst en echt rijkelijk gevuld. Onze gasten waren enthousiast! Tiramisu wederom een verrukkelijke keuze Tot de volgende keer.

Robert Ophof
28 August 2021

Goed warm overheerlijk van smaak en goed op tijd wat wil je nog meer

Jay
28 August 2021

Beste pizza’s van dordt, bezorger goed op tijd. Pizza’s goed op temperatuur.

Harry en cynthia
27 August 2021
Schutte
21 August 2021
Lisette
20 August 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk!!

ECXW
20 August 2021

Wederom Top pizza en prima oprijd bezorgt.

Bram
20 August 2021

Lekker die cannelloni !!

Bas karnessis
20 August 2021

Was weer als van ouds super goed 👍 keep on going the great pizza’s🙏🙏🙏

Vonck
19 August 2021
Corrina de Ridder
18 August 2021

Grandioos, weer genoten van de echte pizza's. Dank je wel

Katja
18 August 2021

Top. Op tijd geleverd en lekker als altijd !!!

Jacco
16 August 2021

Ik kan veel positieve dingen noemen, maar eigenlijk moet je dit gewoon ervaren!

Coby
16 August 2021
Monique
24 July 2021

Super service . Heerlijk eten . Altijd op tijd met bezorgen

Broere
18 July 2021

Opnieuw genoten van een heerlijke pizza. Zo hoort een pizza te zijn. Geweldig

Bos
18 July 2021

Super vers kwaliteit perfect bezorger super vriendelijk en vrolijk en keurig op tijd op zaterdagavond. Hier ga ik zeker te weten vaker bestellen.

Carmela
12 July 2021

Heel lekker zoals altijd. Aardige bezorger, goede service.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

marthe
11 July 2021

het was weer super, en goede service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patricia
10 July 2021

Overheerlijk, vers, smaakvol, genieten.

Pauline
10 July 2021

Heerlijke pizza en tiramisu

Kim
7 July 2021

Heerlijk, snel en vriendelijk!

Nina
5 July 2021

Heerlijk!!! Zoals een echte puzza hoort te zijn.

Oudheusden
4 July 2021

Erg lekker en goed gevuld!

Bram
4 July 2021

Alles perfect

Marthr
3 July 2021

Super

Linda
2 July 2021

Pizza's waren heerlijk! De toetjes, die we er gratis bij kregen ook. Voor nu en nog eens!

Rick
26 June 2021

Lekkere pizza’s ! Ondanks grote drukte netjes op tijd Tartufo is aan te bevelen

Suraya
26 June 2021

Zoals altijd, super mega heerlijk!

Wilco
26 June 2021

Voor het eerst besteld. Fantastische echt Italiaanse pizza en zalige tiramisu

Rozalinda
26 June 2021

Was weer heerlijk

Hilde
25 June 2021

Zoals altijd heerlijk en goed heet 👍🏽

Katja
21 June 2021

super lekker en op tijd geleverd. Kan niet beter!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ed
20 June 2021

Heerlijke pizza, je proeft direct dat er verse kwaliteitsproducten gebruikt worden. Bezorging super snel! Echt een aanrader👍

Daphne
19 June 2021
Bob van Pelt
19 June 2021

We vonden de pizza's heerlijk en goed gevuld. De tiramisu vonden we allemaal verrukkelijk!

Martien Bas
18 June 2021

Heerlijke pizza,s en hele lekkere toetjes zelfs een extra toetje omdat de bezorger 5 minuten te laat was.

Diederik
18 June 2021

F@#&ING lekkere pizza... Nog geen 1 keer tegengevallen. Aanrader!

Hilde
17 June 2021

Heerlijke pizza's en goed heet.

Rob en Urs
16 June 2021

Was weer heerlijk ,goed warm en lekker! En een gezellige bezorger.

Barry
14 June 2021

Het was weer fantastisch, super lekker en heet bij bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Katja
13 June 2021

kwaliteit zoals van ons verwacht. BEDANKT !!!

Robin
13 June 2021

Heerlijke authentieke pizza, snelle bezorging van en fijn werkende bestelsite 💪🏻💪🏻

Jac
12 June 2021
Edwin & Linda
11 June 2021

Weer heerlijk gegeten!

Nicole
9 June 2021

Een pizza zoals een pizza hoort te zijn!

De hooge
7 June 2021

Heerlijke pizza's. Vriendelijke bezorger. Netjes op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Freek
5 June 2021

Heerlijke pizza's en vriendelijke bezorging, stipt op tijd. Wat me vooral aansprak is dat je de pizza's met allerlei gerechten zelf op gewenste smaak kan brengen. Een aanrader!

Marthr
4 June 2021

Was een echt lekkere pizza. Het was druk maar toch geleverd binnen de aangegeven tijd. 👍👌

De Bruijn
4 June 2021

Super lekkere pizza's. We hebben ervan genoten. Goed warm en bezorging op tijd.

conny hendriks
1 June 2021

Zoals altijd lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lois
30 May 2021

Heerlijke pizza's gegeten! De bodem was echt perfect. Net of het van een Italiaans restaurant komt. Ook erg leuk dat we gratis dessert kregen. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Erwin
29 May 2021

Het was weer top.

Ans de Lange
28 May 2021

Als van ouds lekker. Met de groep diverse pizza’s besteld in verschillende smaken. Heerlijk gegeten met een verrukkelijk toetje. Bedankt.

Hendrik
27 May 2021

Prima pizza's. Vakmanschap is meesterschap Iets goedkoper mag wel

Barry
26 May 2021

Was weer super, rest van de familie ook heerlijk gegeten. Snel weer bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sharmila
23 May 2021

Mijn jongens genieten gewoon.heerlijke pizza's. Vers en met liefde gemaakt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk
23 May 2021

Fantastisch lekker, van zulke pizza's heb ik altijd al gedroomd 😊😊. Diverse soorten maar allemaal even smaakvol en, lof voor het heerlijke pizzadeeg, top. Ook de toetjes zijn een voor een een smaaksensatie! Bezorging uiterst correct en vriendelijk.

Eline Snoeren
23 May 2021

De pizza's waren weer overheerlijk!!

Corrina
22 May 2021

Geweldig en genoten van de pizza's. Aangestoken door mijn vriendin Helene. Keurig op tijd , compliment voor bezorger. Toetjes zo heerlijk zo klasse. Ja, dat wordt binnenkort weer bestellen.

Ingrid
22 May 2021

Overheerlijke pizza en dessert

Leonie
21 May 2021

Zoals altijd weer heerlijke pizza's gegeten!

Carin
20 May 2021

Was weer super

Eleonora Dekkers
20 May 2021

Verrukkelijke pizza, heel snel bezorgd en een heerlijke tiramisu erbij. wat een feestje

Irma Visser
20 May 2021

Lekkere Pizza, prima deeg [mooie korst] en goed belegd. En eh, die Tiramizu moet je erbij nemen, echt heeeeeerlijk. Bezorging ook perfect, exact op tijd.

Rhóde
17 May 2021
Colleen de Bruijn
17 May 2021

Heerlijke pizza's

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ernst
16 May 2021

Wederom heerlijk,zeker het toetje

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Helène Mast
16 May 2021

De pizza's waren weer super lekker. Mijn vriendin waande zich direct op vakantie in Italië. Bedankt weer voor de gratis desserts!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carmela
15 May 2021

Weer ervan genoten. Super lekker.

Anneke
15 May 2021

Uitstekend

NB
15 May 2021

Heerlijke pizza’s!! En goed warm en op tijd bezorgd.

Riny Roos
14 May 2021

Altijd lekker de pizza s, en prima de bezorging, alles top

Imelda
13 May 2021

Zoals altijd erg lekkere pizza, maar soms is het deeg erg zout. Wij hadden allebei dorst later op de avond.

Netty
12 May 2021

Heerlijke pizza,s met tonno spinazie gorgonzola en een vegetarische.

Marcel
9 May 2021

Top pizza

Patrick
9 May 2021

Geweldig pizza’s👌👌👌👌

Tamara
6 May 2021

Heerlijke pizza’s! En de toetjes zijn te lekker om over te slaan :-)

Petra
5 May 2021
Erwin
5 May 2021

Voor de tweede keer besteld, en was weer top. Heerlijk gegeten en goed belegd. Deze keer had ik , Capricciosa met extra salami picante. En vers gemaakte tiramisu. Ga binnenkort weer bestellen.

An van Geelen
3 May 2021

Ze waren weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bras
3 May 2021

De pizza`s waren goed van smaak en voldoende gevuld, maar in het midden toch wel heel vochtig en slap, zo slap dat je ze niet als een punt uit de hand kunt eten. de bezorging was prima en op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maria
3 May 2021

Super lekker, net als altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wendy
1 May 2021

Goede service en eten

NW
1 May 2021

Top!!

Smets
29 April 2021
netty
29 April 2021

heerlijke pizza alleen mogen de randen van de pizza iets dunner voor mij

Bram
28 April 2021

Next level dit

Familie Wijnbeek
28 April 2021

Wederom erg lekker. Aangenaam verrast dat er ook glutenvrije pizza's geleverd kunnen worden, daar zijn we erg blij mee. Dat is niet gelijk duidelijk op de website. Vrolijke bezorger en gratis dessert i.v.m. Koningsdag. smaakt naar meer.

Rick
27 April 2021

Heerlijke pizza. Tartufo limoncello neem ik niet meer. Die is veel te lekker.

Irene
27 April 2021

De pizza’s waren prima van smaak met verse ingrediënten en rond de afgesproken bezorgtijd geleverd. Ook waren de desserts lekker en netjes verpakt. Puntje ter verbetering is wat ons betreft de bodem. Die mag wel wat steviger zodat niet alleen de randen knapperig zijn.

Hedy
27 April 2021

Hele lekkere goede pizza's

Martien Bas
27 April 2021

Uitstekend.Heerlijke ambachtelijke pizza’s en hebben ook genoten van de lekkere desserts. De bezorging was prima op tijd. Gaan hier zeker vaker bestellen !

Carmela
27 April 2021

Zoals altijd super lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

ECXW
26 April 2021

Prima, volgens mijn vrouw zo lekker als in Italie. Heerlijke Tiramisu. Ga zo door. Een echte aanrader. 👌🏽

Marthe
26 April 2021

Super lekker, en de tiramisu was een leuke verrassing

Vanessa van Ameijde
26 April 2021

fantastische pizza's, heerlijke desserts, tiptop bezorging. De passie voor het vak is duidelijk te proeven.

C de haas
20 April 2021

Was heel goed warm en fijne bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

EdP
19 April 2021

Bijna perfect, smaak en ingrediënten top en vegan mozzarella + glutenvrij bodem daar wordt ik blij van. Thanks, ga zo door!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruby Kloppert
18 April 2021

Heerlijke pizza en heerlijke toetjes, heel klantvriendelijk, voor herhaling vatbaar!! :-)

Caroline
18 April 2021
Lisette
17 April 2021

Weer erg lekker zoals altijd!!

Marthe
17 April 2021

Super lekker, super snel.

Datema
17 April 2021

Wat een heerlijke pizza's. Precies op tijd en warme lekkere pizza's. Het toetje wat we er bij kregen was ook heel erg lekker. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Katja
17 April 2021

Pizza`s weer heel lekker. En toetjes heel erg goed !!! Bedankt.

Jac
16 April 2021
Astrid
16 April 2021

Super lekkere pizza!! Bezorger precies op tijd!!

Bjorn
16 April 2021

Super tevreden met de bestelling.

Ruud
16 April 2021

Echt goede Pizza en prima service.

Colleen de Bruijn
12 April 2021

Heerlijke Pizza's, en op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

K. Kindt
12 April 2021

Zeer vriendelijk. Afgesproken tijd ok. Gratis dessert als welkomskado !

Ria en Rob
12 April 2021

overheerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nico Stalman
11 April 2021

1 van de lekkerste pizza's die wij ooit hebben gegeten en dat is niet overdreven.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petrabertus
11 April 2021

Lekker

Rhóde
10 April 2021

De pizza's waren heerlijk! En er werd ook rekening gehouden met onze dieet restricties! Geweldig eten, precies op tijd, en goede bezorgers!

Trudy Verbiest
10 April 2021

Wij hebben zaterdagavond 19.20 onverwachts besloten pizza te bestellen. 8 uur bezorgd. Goed en de pizza's waren lekker. Volgende keer weer bij jullie

Nando
9 April 2021

Geweldig lekker!

Levi
9 April 2021

Echt lekker pizza in Dordrecht!

Marthe
8 April 2021

Was weer super lekker en een hele snelle bezorgservice 👍

Michiel
7 April 2021

Heerlijke pizza's en mooi volgens afspraak geleverd. Daarnaast ook nog een aantal desserts cadeau gekregen. Een uitstekende eerste ervaring met Pizza Trani!

Coby
6 April 2021
D. Janssen
6 April 2021

De pizza's voldeden volledig aan de verwachting. Erg lekker en top service

Hans
5 April 2021
Angela
4 April 2021

Voor de eerste keer besteld en echt heerlijk gegeten. Was super snel geleverd

Carmela
4 April 2021

De pizza was zoals altijd heel lekker. Goed gaar, goede smaak in 1 woord, heerlijk.

Nicole Wesdorp
3 April 2021
Diana
3 April 2021

Geweldig

Sjoerd
2 April 2021
Mirjam
1 April 2021

Fantastische service. Heerlijke pizza’s en desserts. Mirko is een geweldige kok die heerlijk eten maakt en echt plezier heeft in wat hij doet en dat proef je zeker. Echt een aanrader.

Cyn
1 April 2021

Geweldig!!

Sas
28 March 2021

Heerlijke pizza, goede bezorging, kwam ietsjes later dan verwacht maar wel prima op tijd! Kregen er ook nog drie toetjes bij! Het was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Helène Mast
28 March 2021

Weer heerlijke pizzas. Lekker warm en super bodem met zeer vers beleg!

Daniëlle
28 March 2021

Pizza goed van smaak. De grootte was voor mij als vrouw prima, voor mijn man had hij iets groter gemogen. En 1 tip: rooster de pijnboompitten 😉 dan is t nóg lekkerder. Tiramisu was heerlijk. Voor herhaling vatbaar!

Riny Roos
28 March 2021

Ik ben zeer tevreden heerlijk zyn de pizza,s.we bestellen ze vry regelmatig.en keurig op tijd de bezorging.

Erwin Hoek
27 March 2021

Eerste keer dat ik bestelde! Een perfecte pizza, rijkelijk belegd, heerlijke smaak, goede bodem. Op de afgesproken tijd bezorgd. Nog heerlijk warm. En een tiramisu om je vingers bij af te likken. Jullie hebben er een vaste klant bij.

Kim
27 March 2021

Heerlijke pizza’s en geweldige toetjes! Snelle en hele vriendelijke service...absoluut voor herhaling vatbaar!!

cindy
27 March 2021

absoluut de lekkerste pizza's en toetjes! nette en snelle service.

Claudia furno
27 March 2021

De pizza s waren super vers en lekker Bedankt mirko

Alex en Marina
26 March 2021

Zelfs de pizza's in Italië overtreffen de pizza's van pizza trani niet! Echt zó heerlijk!!

Top
26 March 2021
Addy van Herk
25 March 2021
Peter
24 March 2021

Was weer Top!

conny hendriks
22 March 2021

Zoals altijd lekker.

Hooimeijer
21 March 2021

Super pizza's, smaakte erg goed! Dank voor het leuke presentje bij onze eerste bestelling, waren erg lekker! Aanrader !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique
20 March 2021

Was weer super !! Complimenten 👌🏻

Peter
19 March 2021

De smaak van de echte Italiaanse pizza op je eigen tafel. Geweldige smaak. En de sorbet als toetje was heerlijk.

Petra
19 March 2021
Bas
19 March 2021

Was echt super!!! Heerlijke pizza’s en limoncello toetje was ook te lekker.

Britt
19 March 2021

Altijd lekker

Diederik
18 March 2021

Eerste keer dat ik hier heb besteld. Denk niet dat ik nog ergens anders ga bestellen. Wat een verschrikkelijk lekkere pizza! Niet heel veel keuze, maar met deze kwaliteit maakt dat helemaal niets uit. En omdat het de eerste bestelling was ook nog een dessert cadeau. Ik ben fan!

Rob
18 March 2021

Bestelling werd binnen een half uur geleverd! Deze pizza's zijn precies zoals echte Italiaanse pizza's horen te zijn. Je proeft dat er een expert aan het werk is. Top!

Levi
14 March 2021

🍕Beste pizza van dordt!! 🍕 Eindelijk weer eens echte pizza gegeten Echt een aanrader goede bezorging snel,netjes en beleeft

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fam. Kasteleijn
14 March 2021

Alsof we in even in Italië waren 👌! De pizza's waren weer verrukkelijk!

Vanessa van Ameijde
14 March 2021

Pizza’s waren weer fantastisch! Vol van smaak, knapperig deeg,rijkelijk belegd. En loeiheet door de snelle bezorging! Ook de desserts zijn een feestje voor de smaakpapillen.

Rick
13 March 2021

Lekker pizza’s Heel snel geleverd Tiramisu was prima

An van Geelen
13 March 2021

Ze blijven heerlijk.

Jessica
12 March 2021

De carbonara pizza is echt het lekkerste pizza ooit! Ook met desserts toevallig deze keer gratis bij - leuke verrassing!

Hannah
11 March 2021

Heerlijke pizza en ook nog een heerlijk welkomstcadeautje. Kortom top zaak!

J. Versloot
8 March 2021

Top als altijd. Beste Italiaanse pizza in Dordt ....

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra
8 March 2021

Snelle en correcte bezorging en lekkere pizza' met toetjes. Bedankt tot volgende keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.
8 March 2021

Hele goede pizza’s wederom weer heerlijk gegeten. Bezorger altijd vriendelijk, maakt er wat leuks van !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wim dielessen
7 March 2021

Pizza’s waren weer heerlijk. Genoten van ons tiramisu toetje.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mzweers
7 March 2021
Robert Ophof
7 March 2021

Niets op aan te merken maar wel om aan te raden. Voor ons is dit de beste pizzeria in Dordrecht in één woord geweldig

Beckmann
7 March 2021

Was weer heerlijk

Harry
6 March 2021

Erg lekker!! Gewoon doen!