Beoordelingen van Pizza Trani Dordrecht

Recente recensies

5.0
Fam de Vries
29 november 2021

Exact op tijd,weer 3 heerlijke pizza's en tiramisu!!Smullen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeannette
29 november 2021

Dit was de 1e keer , heerlijke pizza’s. Bestellen zeker weer . Leuke attentie omdat het de 1e x was . Precies op tijd gebracht👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeanet Mikhout
29 november 2021

De pizza was zoals wij gewend zijn weer uitstekend. En krijgt van ons een dikke 10.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E van Geel
28 november 2021

Echt goede pizza's. Leuke combinaties en doet zeker niet onder voor een restaurant. Bestel er wekelijks.

Beekhuis
27 november 2021

Zalig en goed, alleen zou voor mij de bodem iets knapperiger mogen. Maar dat is iets wat je lekker vindt of niet!

Pim
27 november 2021

Was weer top!

Regen
27 november 2021

Heerlijke authentieke pizza. Bodem krokant en dun zoals het hoort. Goede smaken. Bezorging prima en zeer vriendelijk. Hier gaan wij zeker vaker bestellen.

Hellen Struik
26 november 2021

Weer super lekker !!!!!!!!!

Johan V
26 november 2021

Zoals altijd weer top.... De beste echte Italiaanse Pizza's en desserts...

Frere
23 november 2021

Vriendelijke bezorger en de pizza was top , zeker een aanrader!

Petra
22 november 2021

Heerlijke pizza's

Martin
15 november 2021

Pizza was weer heerlijk top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ben peters
14 november 2021

lekker en nette bezorging

Patricia
14 november 2021

Weer heerlijk genoten van de verse, warme en super smaakvolle pizza's. Om daarna nog te genieten van de overheerlijke toetjes. Even "back in Italy"❤

Hans
8 november 2021

Was 10 minuten te laat, maar werd voortreffelijk gecompenseerd met 2 gratis toetjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam van Heeren
8 november 2021

Waren weer heerlijk omdat ze 10 minuten te laat waren kregen we heerlijke Tiramisu gratis erbij Super !!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
7 november 2021

Goede pizza, nette bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Siska de Vries
7 november 2021

Gisteravond weer zitten smullen van onze pizza's!Mooie dunne bodems en weinig tot geen tomatensaus,zodat je veel méér smaken proeft.Zo horen pizza's te zijn!!(hebben zelf ook pizza oven in onze tuin🙂) Tot onze verrassing kregen we nog gratis tiramisu erbij,dat was ook verrukkelijk 😋) Dus voor herhaling vatbaar,als we zelf geen zin hebben om pizza te maken!!

Jacobs
6 november 2021

Was weer heerlijk!!

Gerrie van Dalen
1 november 2021

Voor het eerst bij jullie besteld: 3 heerlijke, heel verschillende pizza's gegeten, en een flinterdunne bodem, we gaan zeker in de toekomst vaker bij jullie pizza bestellen

ecxw
1 november 2021

gewoon top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GJD
31 oktober 2021
Sander
31 oktober 2021

Heerlijke Italiaanse pizza's! Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margreet Kroonen
31 oktober 2021

Al meerdere malen besteld altijd lekker. Dit keer was de ene pizza redelijk aangebrand . En ze waren beide niet warm echt jammer.

Fam van Heeren
30 oktober 2021

Heerlijke pizza goede smaak warm bezorgd en op tijd top op naar de volgende keer

Marco
30 oktober 2021

Heerlijke pizza's en nog getrakteerd op een heerlijke verrassing

Mieke
25 oktober 2021

Heerlijke pizza en bijzonder vriendelijke bezorger met een overheerlijke verrassing

Ans de Lange
24 oktober 2021

We hebben weer heerlijk gegeten. Pizza carbonara en pizza prosciutto di Parma, zijn onze favorieten. 👌👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julia kock
24 oktober 2021

De pizza’s waren vrij ‘ nat’ in het midden, bv een punt in je hand nemen lukte niet. Mag van mij wat droger, het deeg in het midden. Verder goed van smaak

Andrea van Steen
24 oktober 2021

Ik had me enorm verheugd op een pizza van Pizza Trani. Helaas ben ik enorm teleurgesteld in de bodem van de pizza. Die was erg slap, alsof het niet goed gebakken was. Daardoor was het geheel een teleurstelling. Jammer.

Reactie van Pizza Trani

Beste Andrea, we betreuren het te horen dat u teleurgesteld was in de pizza. Het is echt zo dat een vegetariana met extra spinazie en extra courgette maakt dat de bodem zacht blijft. Het zijn allemaal verse groenten die veel vocht afgeven bij verhitten. De pizza wordt op 400 graden gebakken en was zeker wel goed doorbakken echt door de extra ingrediënten kan de bodem niet knapperig blijven. Hopende op uw begrip.

Nico
23 oktober 2021

Blijft super

richard
23 oktober 2021

super lekkere pizza's en bezorging op afgesproken tijd. Heel knap ook hoe een ondernemer zich zo door een coronaperiode heen slaat top kerel

Langevoort
23 oktober 2021

Super! Bezorging precies op tijd en de pizza's waren erg lekker. De toetjes waren echt heerlijk.

Marco
22 oktober 2021
Joost
21 oktober 2021

Beste mensen, Vergeet New York of Domino's pizza. Na Pizza Trani wilt u nooit meer anders! Super lekker, hoffelijke mensen echt een aanrader. Davvero delizioso !!!

Rene
20 oktober 2021

Was weer een heerlijke pizza capricciosa (con acciughe)!

An van Geelen
18 oktober 2021

Ze blijven heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bram
17 oktober 2021

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico van Boxel
17 oktober 2021

Voor de eerste keer besteld bij Trani , en dat beviel heel er goed. Eindelijk weer eens een bezorgdienst die weet hoe dat het moet heerlijke bodem met hele goede toppunt er op Zo moet een pizza smaken . En als toetje een ook heerlijk tiramisu top

Margre
15 oktober 2021

Heerlijke pizza, op tijd geleverd en lekker warm

Gerdien de Geus
15 oktober 2021

Wat een heerlijke pizza, we hebben hier zitten smullen. Beste ontdekking van 2021

Anke
15 oktober 2021

In de wijkkrant gelezen over pizza Trani. Net een paar weken thuis van een vakantie in Rome. Als je deze pizza eet waan je je weer in Italie. Fantastische bodem en heerlijke verse ingrediënten. Voor herhaling vatbaar!

Miriam
11 oktober 2021

Wat een heerlijk verse pizza. Dit maak je niet vaak mee. Echt top en precies op tijd bezorgd! Dit was de eerste maar zeker niet de laatste bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van H
11 oktober 2021

2 pizza's vielen deze keer tegen. Vet dreef op de pizza's. 2 halve pizza's weg moeten gooien. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizza Trani

Beste klant, Hartelijk bedankt voor uw review. Ik heb uw bestelling erbij gezocht en ga er vanuit dat u de twee regina Margherita met extra ingrediënten bedoeld. Het vocht op de pizza, is het sap dat vrijkomt uit de buffalo mozzarella. Het is normaal dat dit gebeurd omdat deze bufala kaas zo vers is. Bij een volgende bestelling mag u ook in de opmerkingen opnemen dat u de pizza zonder buffalo mozzarella wenst, zodat de pizza minder vochtig is bij aankomst. Hartelijk bedankt, Pizza Trani

Klein
11 oktober 2021

Heerlijke pizza's Super service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cecile de Bruijn
10 oktober 2021

Heerlijke pizza's! Goed bereide en smakelijke bodem en lekkere toppings. We hebben genoten. Keurige bezorging ook en goed op tijd. Aanrader!

Levi
10 oktober 2021
Carmela Priolo
2 oktober 2021
Bram
26 september 2021

Kwaliteit blijft hoog, heerlijk gegeten

A. Oudheusden
24 september 2021

Geen opmerkingen. Mijn gasten en ik hebben genoten van de pizza’s en we waren helemaal verrast door de lekkere toetjes. Vooral de Tiramichou was heerlijk! Toen de bezorger een toetje te weinig bezorgde, was hij snel terug met het ontbrekende toetje. Graag tot een volgende keer.

Siem
22 september 2021

Zoals altijd zijn de pizza's heerlijk.

A. Oudheusden
21 september 2021

De pizza was overheerlijk, maar wel erg zout door de combinatie van gorgonzola en spekjes

Marianne Vermaat
20 september 2021

Altijd goed! Vers, warm en duidelijk kwalitatief hoogwaardige producten. Ik ben nog steeds een groot fan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone Beunke
20 september 2021

De pizza’s en de toetjes waren weer heerlijk! Kennismaking met de tartufo al limoncello en bianco heel goed bevallen. En fijn dat we afspraken over de bezorging konden maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruiter
19 september 2021

Lekkere pizza’s. Eerste keer besteld. Alleen als tip serveer de rucola er apart bij dan is deze nog knapperig. Maar we gaan hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
19 september 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vanessa van Ameijde
19 september 2021

Niets zo fijn als het zonnetje op je snoet en dan kunnen genieten van een van Mirko’s fantastische pizza’s. Zorgt ervoor dat ik Italië mis. Was weer heerlijk als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Katja
18 september 2021
Rowan
18 september 2021

Wederom heerlijke pizza en desserts! Bestelling was iets later, maar werd netjes door gebeld. We bestellen snel weer!

Marthe zweers
13 september 2021

Was weer super lekker en het dessert een echte verwennerij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carmela Priolo
12 september 2021
Axel
11 september 2021

1e keer besteld, maar zeker voor herhaling vatbaar! Heerlijk!

Ralph van Vuuren
10 september 2021

Complimenten… zo’n fantastische lekkere pizza krijg je alleen maar in Italië en Sterrenburg

Esther
10 september 2021

Heerlijke pizza en de bezorging was op tijd

Klein
8 september 2021

Precies op de gewenste tijd ontvangen. En deze pizza's waren heerlijk van smaak

Piet
1 september 2021

The best

Sedat Ozcelik
29 augustus 2021

Wij hebben voor de 2 e keer besteld bij jullie omdat de 1 ste keer heel goed was bevallen, maar die pizza’s van gisteravond waren zeer teleurstellend.

Reactie van Pizza Trani

Beste klant, Aller eerst willen wij u hartelijk bedanken voor uw feedback, graag vernemen wij van u wat er niet goed was aan de kwaliteit zodat wij er lering uit kunnen trekken. Al onze klanten bestellen middels een tijdslot en ons doel is aan al onze klanten de pizza's optijd te bezorgen (binnen ons bezorggebied). We hebben getracht u telefonisch te bereiken om aan uw wens van eerder bezorgen te kunnen voldoen, echter kregen wij geen contact. Met vriendelijke groeten, Pizza Trani

van Pelt
28 augustus 2021

Zoals je een pizza verwacht, smaakvol lekkere korst en echt rijkelijk gevuld. Onze gasten waren enthousiast! Tiramisu wederom een verrukkelijke keuze Tot de volgende keer.

Robert Ophof
28 augustus 2021

Goed warm overheerlijk van smaak en goed op tijd wat wil je nog meer

Jay
28 augustus 2021

Beste pizza’s van dordt, bezorger goed op tijd. Pizza’s goed op temperatuur.

Harry en cynthia
27 augustus 2021
Schutte
21 augustus 2021
Lisette
20 augustus 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk!!

ECXW
20 augustus 2021

Wederom Top pizza en prima oprijd bezorgt.

Bram
20 augustus 2021

Lekker die cannelloni !!

Bas karnessis
20 augustus 2021

Was weer als van ouds super goed 👍 keep on going the great pizza’s🙏🙏🙏

Vonck
19 augustus 2021
Corrina de Ridder
18 augustus 2021

Grandioos, weer genoten van de echte pizza's. Dank je wel

Katja
18 augustus 2021

Top. Op tijd geleverd en lekker als altijd !!!

Jacco
16 augustus 2021

Ik kan veel positieve dingen noemen, maar eigenlijk moet je dit gewoon ervaren!

Coby
16 augustus 2021
Monique
24 juli 2021

Super service . Heerlijk eten . Altijd op tijd met bezorgen

Broere
18 juli 2021

Opnieuw genoten van een heerlijke pizza. Zo hoort een pizza te zijn. Geweldig

Bos
18 juli 2021

Super vers kwaliteit perfect bezorger super vriendelijk en vrolijk en keurig op tijd op zaterdagavond. Hier ga ik zeker te weten vaker bestellen.

Carmela
12 juli 2021

Heel lekker zoals altijd. Aardige bezorger, goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marthe
11 juli 2021

het was weer super, en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
10 juli 2021

Overheerlijk, vers, smaakvol, genieten.

Pauline
10 juli 2021

Heerlijke pizza en tiramisu

Kim
7 juli 2021

Heerlijk, snel en vriendelijk!

Nina
5 juli 2021

Heerlijk!!! Zoals een echte puzza hoort te zijn.

Oudheusden
4 juli 2021

Erg lekker en goed gevuld!

Bram
4 juli 2021

Alles perfect

Marthr
3 juli 2021

Super

Linda
2 juli 2021

Pizza's waren heerlijk! De toetjes, die we er gratis bij kregen ook. Voor nu en nog eens!

Rick
26 juni 2021

Lekkere pizza’s ! Ondanks grote drukte netjes op tijd Tartufo is aan te bevelen

Suraya
26 juni 2021

Zoals altijd, super mega heerlijk!

Wilco
26 juni 2021

Voor het eerst besteld. Fantastische echt Italiaanse pizza en zalige tiramisu

Rozalinda
26 juni 2021

Was weer heerlijk

Hilde
25 juni 2021

Zoals altijd heerlijk en goed heet 👍🏽

Katja
21 juni 2021

super lekker en op tijd geleverd. Kan niet beter!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed
20 juni 2021

Heerlijke pizza, je proeft direct dat er verse kwaliteitsproducten gebruikt worden. Bezorging super snel! Echt een aanrader👍

Daphne
19 juni 2021
Bob van Pelt
19 juni 2021

We vonden de pizza's heerlijk en goed gevuld. De tiramisu vonden we allemaal verrukkelijk!

Martien Bas
18 juni 2021

Heerlijke pizza,s en hele lekkere toetjes zelfs een extra toetje omdat de bezorger 5 minuten te laat was.

Diederik
18 juni 2021

F@#&ING lekkere pizza... Nog geen 1 keer tegengevallen. Aanrader!

Hilde
17 juni 2021

Heerlijke pizza's en goed heet.

Rob en Urs
16 juni 2021

Was weer heerlijk ,goed warm en lekker! En een gezellige bezorger.

Barry
14 juni 2021

Het was weer fantastisch, super lekker en heet bij bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Katja
13 juni 2021

kwaliteit zoals van ons verwacht. BEDANKT !!!

Robin
13 juni 2021

Heerlijke authentieke pizza, snelle bezorging van en fijn werkende bestelsite 💪🏻💪🏻

Jac
12 juni 2021
Edwin & Linda
11 juni 2021

Weer heerlijk gegeten!

Nicole
9 juni 2021

Een pizza zoals een pizza hoort te zijn!

De hooge
7 juni 2021

Heerlijke pizza's. Vriendelijke bezorger. Netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Freek
5 juni 2021

Heerlijke pizza's en vriendelijke bezorging, stipt op tijd. Wat me vooral aansprak is dat je de pizza's met allerlei gerechten zelf op gewenste smaak kan brengen. Een aanrader!

Marthr
4 juni 2021

Was een echt lekkere pizza. Het was druk maar toch geleverd binnen de aangegeven tijd. 👍👌

De Bruijn
4 juni 2021

Super lekkere pizza's. We hebben ervan genoten. Goed warm en bezorging op tijd.

conny hendriks
1 juni 2021

Zoals altijd lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lois
30 mei 2021

Heerlijke pizza's gegeten! De bodem was echt perfect. Net of het van een Italiaans restaurant komt. Ook erg leuk dat we gratis dessert kregen. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Erwin
29 mei 2021

Het was weer top.

Ans de Lange
28 mei 2021

Als van ouds lekker. Met de groep diverse pizza’s besteld in verschillende smaken. Heerlijk gegeten met een verrukkelijk toetje. Bedankt.

Hendrik
27 mei 2021

Prima pizza's. Vakmanschap is meesterschap Iets goedkoper mag wel

Barry
26 mei 2021

Was weer super, rest van de familie ook heerlijk gegeten. Snel weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharmila
23 mei 2021

Mijn jongens genieten gewoon.heerlijke pizza's. Vers en met liefde gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
23 mei 2021

Fantastisch lekker, van zulke pizza's heb ik altijd al gedroomd 😊😊. Diverse soorten maar allemaal even smaakvol en, lof voor het heerlijke pizzadeeg, top. Ook de toetjes zijn een voor een een smaaksensatie! Bezorging uiterst correct en vriendelijk.

Eline Snoeren
23 mei 2021

De pizza's waren weer overheerlijk!!

Corrina
22 mei 2021

Geweldig en genoten van de pizza's. Aangestoken door mijn vriendin Helene. Keurig op tijd , compliment voor bezorger. Toetjes zo heerlijk zo klasse. Ja, dat wordt binnenkort weer bestellen.

Ingrid
22 mei 2021

Overheerlijke pizza en dessert

Leonie
21 mei 2021

Zoals altijd weer heerlijke pizza's gegeten!

Carin
20 mei 2021

Was weer super

Eleonora Dekkers
20 mei 2021

Verrukkelijke pizza, heel snel bezorgd en een heerlijke tiramisu erbij. wat een feestje

Irma Visser
20 mei 2021

Lekkere Pizza, prima deeg [mooie korst] en goed belegd. En eh, die Tiramizu moet je erbij nemen, echt heeeeeerlijk. Bezorging ook perfect, exact op tijd.

Rhóde
17 mei 2021
Colleen de Bruijn
17 mei 2021

Heerlijke pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ernst
16 mei 2021

Wederom heerlijk,zeker het toetje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helène Mast
16 mei 2021

De pizza's waren weer super lekker. Mijn vriendin waande zich direct op vakantie in Italië. Bedankt weer voor de gratis desserts!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carmela
15 mei 2021

Weer ervan genoten. Super lekker.

Anneke
15 mei 2021

Uitstekend

NB
15 mei 2021

Heerlijke pizza’s!! En goed warm en op tijd bezorgd.

Riny Roos
14 mei 2021

Altijd lekker de pizza s, en prima de bezorging, alles top

Imelda
13 mei 2021

Zoals altijd erg lekkere pizza, maar soms is het deeg erg zout. Wij hadden allebei dorst later op de avond.

Netty
12 mei 2021

Heerlijke pizza,s met tonno spinazie gorgonzola en een vegetarische.

Marcel
9 mei 2021

Top pizza

Patrick
9 mei 2021

Geweldig pizza’s👌👌👌👌

Tamara
6 mei 2021

Heerlijke pizza’s! En de toetjes zijn te lekker om over te slaan :-)

Petra
5 mei 2021
Erwin
5 mei 2021

Voor de tweede keer besteld, en was weer top. Heerlijk gegeten en goed belegd. Deze keer had ik , Capricciosa met extra salami picante. En vers gemaakte tiramisu. Ga binnenkort weer bestellen.

An van Geelen
3 mei 2021

Ze waren weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bras
3 mei 2021

De pizza`s waren goed van smaak en voldoende gevuld, maar in het midden toch wel heel vochtig en slap, zo slap dat je ze niet als een punt uit de hand kunt eten. de bezorging was prima en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
3 mei 2021

Super lekker, net als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
1 mei 2021

Goede service en eten

NW
1 mei 2021

Top!!

Smets
29 april 2021
netty
29 april 2021

heerlijke pizza alleen mogen de randen van de pizza iets dunner voor mij

Bram
28 april 2021

Next level dit

Familie Wijnbeek
28 april 2021

Wederom erg lekker. Aangenaam verrast dat er ook glutenvrije pizza's geleverd kunnen worden, daar zijn we erg blij mee. Dat is niet gelijk duidelijk op de website. Vrolijke bezorger en gratis dessert i.v.m. Koningsdag. smaakt naar meer.

Rick
27 april 2021

Heerlijke pizza. Tartufo limoncello neem ik niet meer. Die is veel te lekker.

Irene
27 april 2021

De pizza’s waren prima van smaak met verse ingrediënten en rond de afgesproken bezorgtijd geleverd. Ook waren de desserts lekker en netjes verpakt. Puntje ter verbetering is wat ons betreft de bodem. Die mag wel wat steviger zodat niet alleen de randen knapperig zijn.

Hedy
27 april 2021

Hele lekkere goede pizza's

Martien Bas
27 april 2021

Uitstekend.Heerlijke ambachtelijke pizza’s en hebben ook genoten van de lekkere desserts. De bezorging was prima op tijd. Gaan hier zeker vaker bestellen !

Carmela
27 april 2021

Zoals altijd super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ECXW
26 april 2021

Prima, volgens mijn vrouw zo lekker als in Italie. Heerlijke Tiramisu. Ga zo door. Een echte aanrader. 👌🏽

Marthe
26 april 2021

Super lekker, en de tiramisu was een leuke verrassing

Vanessa van Ameijde
26 april 2021

fantastische pizza's, heerlijke desserts, tiptop bezorging. De passie voor het vak is duidelijk te proeven.

C de haas
20 april 2021

Was heel goed warm en fijne bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

EdP
19 april 2021

Bijna perfect, smaak en ingrediënten top en vegan mozzarella + glutenvrij bodem daar wordt ik blij van. Thanks, ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruby Kloppert
18 april 2021

Heerlijke pizza en heerlijke toetjes, heel klantvriendelijk, voor herhaling vatbaar!! :-)

Caroline
18 april 2021
Lisette
17 april 2021

Weer erg lekker zoals altijd!!

Marthe
17 april 2021

Super lekker, super snel.

Datema
17 april 2021

Wat een heerlijke pizza's. Precies op tijd en warme lekkere pizza's. Het toetje wat we er bij kregen was ook heel erg lekker. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Katja
17 april 2021

Pizza`s weer heel lekker. En toetjes heel erg goed !!! Bedankt.

Jac
16 april 2021
Astrid
16 april 2021

Super lekkere pizza!! Bezorger precies op tijd!!

Bjorn
16 april 2021

Super tevreden met de bestelling.

Ruud
16 april 2021

Echt goede Pizza en prima service.

Colleen de Bruijn
12 april 2021

Heerlijke Pizza's, en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. Kindt
12 april 2021

Zeer vriendelijk. Afgesproken tijd ok. Gratis dessert als welkomskado !

Ria en Rob
12 april 2021

overheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico Stalman
11 april 2021

1 van de lekkerste pizza's die wij ooit hebben gegeten en dat is niet overdreven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petrabertus
11 april 2021

Lekker

Rhóde
10 april 2021

De pizza's waren heerlijk! En er werd ook rekening gehouden met onze dieet restricties! Geweldig eten, precies op tijd, en goede bezorgers!

Trudy Verbiest
10 april 2021

Wij hebben zaterdagavond 19.20 onverwachts besloten pizza te bestellen. 8 uur bezorgd. Goed en de pizza's waren lekker. Volgende keer weer bij jullie

Nando
9 april 2021

Geweldig lekker!

Levi
9 april 2021

Echt lekker pizza in Dordrecht!

Marthe
8 april 2021

Was weer super lekker en een hele snelle bezorgservice 👍

Michiel
7 april 2021

Heerlijke pizza's en mooi volgens afspraak geleverd. Daarnaast ook nog een aantal desserts cadeau gekregen. Een uitstekende eerste ervaring met Pizza Trani!

Coby
6 april 2021
D. Janssen
6 april 2021

De pizza's voldeden volledig aan de verwachting. Erg lekker en top service

Hans
5 april 2021
Angela
4 april 2021

Voor de eerste keer besteld en echt heerlijk gegeten. Was super snel geleverd

Carmela
4 april 2021

De pizza was zoals altijd heel lekker. Goed gaar, goede smaak in 1 woord, heerlijk.

Nicole Wesdorp
3 april 2021
Diana
3 april 2021

Geweldig

Sjoerd
2 april 2021
Mirjam
1 april 2021

Fantastische service. Heerlijke pizza’s en desserts. Mirko is een geweldige kok die heerlijk eten maakt en echt plezier heeft in wat hij doet en dat proef je zeker. Echt een aanrader.

Cyn
1 april 2021

Geweldig!!

Sas
28 maart 2021

Heerlijke pizza, goede bezorging, kwam ietsjes later dan verwacht maar wel prima op tijd! Kregen er ook nog drie toetjes bij! Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helène Mast
28 maart 2021

Weer heerlijke pizzas. Lekker warm en super bodem met zeer vers beleg!

Daniëlle
28 maart 2021

Pizza goed van smaak. De grootte was voor mij als vrouw prima, voor mijn man had hij iets groter gemogen. En 1 tip: rooster de pijnboompitten 😉 dan is t nóg lekkerder. Tiramisu was heerlijk. Voor herhaling vatbaar!

Riny Roos
28 maart 2021

Ik ben zeer tevreden heerlijk zyn de pizza,s.we bestellen ze vry regelmatig.en keurig op tijd de bezorging.

Erwin Hoek
27 maart 2021

Eerste keer dat ik bestelde! Een perfecte pizza, rijkelijk belegd, heerlijke smaak, goede bodem. Op de afgesproken tijd bezorgd. Nog heerlijk warm. En een tiramisu om je vingers bij af te likken. Jullie hebben er een vaste klant bij.

Kim
27 maart 2021

Heerlijke pizza’s en geweldige toetjes! Snelle en hele vriendelijke service...absoluut voor herhaling vatbaar!!

cindy
27 maart 2021

absoluut de lekkerste pizza's en toetjes! nette en snelle service.

Claudia furno
27 maart 2021

De pizza s waren super vers en lekker Bedankt mirko

Alex en Marina
26 maart 2021

Zelfs de pizza's in Italië overtreffen de pizza's van pizza trani niet! Echt zó heerlijk!!

Top
26 maart 2021
Addy van Herk
25 maart 2021
Peter
24 maart 2021

Was weer Top!

conny hendriks
22 maart 2021

Zoals altijd lekker.

Hooimeijer
21 maart 2021

Super pizza's, smaakte erg goed! Dank voor het leuke presentje bij onze eerste bestelling, waren erg lekker! Aanrader !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
20 maart 2021

Was weer super !! Complimenten 👌🏻

Peter
19 maart 2021

De smaak van de echte Italiaanse pizza op je eigen tafel. Geweldige smaak. En de sorbet als toetje was heerlijk.

Petra
19 maart 2021
Bas
19 maart 2021

Was echt super!!! Heerlijke pizza’s en limoncello toetje was ook te lekker.

Britt
19 maart 2021

Altijd lekker

Diederik
18 maart 2021

Eerste keer dat ik hier heb besteld. Denk niet dat ik nog ergens anders ga bestellen. Wat een verschrikkelijk lekkere pizza! Niet heel veel keuze, maar met deze kwaliteit maakt dat helemaal niets uit. En omdat het de eerste bestelling was ook nog een dessert cadeau. Ik ben fan!

Rob
18 maart 2021

Bestelling werd binnen een half uur geleverd! Deze pizza's zijn precies zoals echte Italiaanse pizza's horen te zijn. Je proeft dat er een expert aan het werk is. Top!

Levi
14 maart 2021

🍕Beste pizza van dordt!! 🍕 Eindelijk weer eens echte pizza gegeten Echt een aanrader goede bezorging snel,netjes en beleeft

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Kasteleijn
14 maart 2021

Alsof we in even in Italië waren 👌! De pizza's waren weer verrukkelijk!

Vanessa van Ameijde
14 maart 2021

Pizza’s waren weer fantastisch! Vol van smaak, knapperig deeg,rijkelijk belegd. En loeiheet door de snelle bezorging! Ook de desserts zijn een feestje voor de smaakpapillen.

Rick
13 maart 2021

Lekker pizza’s Heel snel geleverd Tiramisu was prima

An van Geelen
13 maart 2021

Ze blijven heerlijk.

Jessica
12 maart 2021

De carbonara pizza is echt het lekkerste pizza ooit! Ook met desserts toevallig deze keer gratis bij - leuke verrassing!

Hannah
11 maart 2021

Heerlijke pizza en ook nog een heerlijk welkomstcadeautje. Kortom top zaak!

J. Versloot
8 maart 2021

Top als altijd. Beste Italiaanse pizza in Dordt ....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
8 maart 2021

Snelle en correcte bezorging en lekkere pizza' met toetjes. Bedankt tot volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
8 maart 2021

Hele goede pizza’s wederom weer heerlijk gegeten. Bezorger altijd vriendelijk, maakt er wat leuks van !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim dielessen
7 maart 2021

Pizza’s waren weer heerlijk. Genoten van ons tiramisu toetje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mzweers
7 maart 2021
Robert Ophof
7 maart 2021

Niets op aan te merken maar wel om aan te raden. Voor ons is dit de beste pizzeria in Dordrecht in één woord geweldig

Beckmann
7 maart 2021

Was weer heerlijk

Harry
6 maart 2021

Erg lekker!! Gewoon doen!

Rhóde
6 maart 2021

Het was heerlijk! Echt een aanrader als je in de omgeving woont! Heerlijke pizza's, verrukkelijke desserts en geweldige service!

Carin
6 maart 2021

2 heerlijke pizza's, niets op aan te merken of aan te vullen.

Ronald Allenstein
6 maart 2021

Toppizza’s!

Wouter .Vermeulen
6 maart 2021

Waren lekker en goed belegd

Ellen
5 maart 2021

Ik vond de pizza lekker smaken. Alleen de bodem was erg nat, was ook erg dun waardoor het wat zompig was. Ook de doos was vochtig. Bezorging super snel!

Pauly
4 maart 2021

sempre puntuale e caloroso!

Loeve
4 maart 2021

Heerlijk!

Sjoerd
4 maart 2021

Helemaal Top

Rob en Urs
4 maart 2021

Ik had de nieuwe pizza en die was echt zooo lekker.Pizza Regina all pesto mmmm

Mariska
4 maart 2021

Zoals altijd, de lekkerste pizza's van Dordrecht! Volgende keer weer een toetje erbij bestellen, dat maakt het helemaal af.

Boelsma
4 maart 2021

Heel goede pixza, lekkere bodem en niet te zout

Claudia furno
4 maart 2021

Super heerlijke verse pizza s goede bezorging en lekkere tiramisu toetjes Dank je Mirko

Anneke
4 maart 2021

Prima

Sharmila
3 maart 2021

Super lekkere pizza Geweldige service❤

Rob
1 maart 2021

De pizza’s waren weer super lekker. En een nette vriendelijke bezorger. Voor het eerst een ijs toetje op de chocolade. Verrukkelijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carmela
1 maart 2021

Super lekker, zoals een echte Italiaanse pizza hoort te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marthe
27 februari 2021

Eindelijk weer een echte pizza, super lekker De desserts zijn ook helemaal goed. De lekkerste cannoli ooit. 👌

Peter
26 februari 2021

Zeer smakelijk en op tijd, helaas zeer zachte bodems en net niet meer heet. Maar gaan het zeker nog eens doen. Misschien scooterbezorging effectiever?

Joyce
26 februari 2021

Was heerlijk! Perfecte service, perfect op tijd!

Boer
25 februari 2021

Lekker gegeten Lekkere bodem en verse ingrediënten. Desserts om te smullen. Ga zo door!

Esther
25 februari 2021

Gisteren weer fantastisch lekkere pizza's gegeten. We hadden een gast die zijn eerste Trani-ervaring had, hij vond het heerlijk! Met de glutenvrijepizza ben ik zo blij, echt smullen! Erg tevreden over de bezorging, als altijd:). Fijne afsluiter van een mooie lentedag.

Monique
22 februari 2021

Heerlijke pizza’s ! En vooral de toetjes erg goed. Goed gegeten en snappen allergieën, hoe je er mee om moet gaan en bellen bij twijfels . Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred &Petra
22 februari 2021

Zoals altijd perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco
21 februari 2021
Greet
21 februari 2021
Vanja
20 februari 2021

Perfect!! Pizza’s heerlijk en Hele vriendelijke service

Rob en Urs
19 februari 2021

Weer helemaal top. Op tijd bezorgt en warm en heerlijk!

Hilda
14 februari 2021

Cadeaubon gekocht ziet er mooi uit leuk idee om tegeven aan iemand die alles als heeft . Want wie word er nu niet blij van een lekkere pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

David
13 februari 2021

Het was prima!

Carin
13 februari 2021

Zoals altijd weer heerlijk de pizza’s en goed warm. Dessert dat we besteld hadden was op en kregen hiervoor maar liefst 3 andere desserts terug. Grazie mille Mirko🥰

Edwin & Linda
12 februari 2021

Vandaag geen zin om te koken. Gelukkig konden wij nog pizza's bestellen. Pizza's waren zoals altijd weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd

leo Knops
11 februari 2021

ze waren weer lekker !

Arienne
8 februari 2021

Keurig op tijd en heerlijke pizza's. Klein minpuntje; aan de randen waren ze wat zwart (verbrand).

Johan V
6 februari 2021

Uitstekend zoals altijd....

Jessica
6 februari 2021

Pizza Carbonara bij Pizza Trani is misschien de lekkerste pizza ooit!!

Henriëtte
6 februari 2021
Ron van Raai
6 februari 2021

De pizza’s waren heerlijk, goede bodem, royaal gevuld. Vriendelijke bezorger. Toetjes verrukkelijk.

Kardienaaltjes
5 februari 2021

Heerlijke pizza en super nette bezorging!! Echt een aanrader!

Talitha
5 februari 2021

Lekkere warme pizza met verse ingrediënten! Snel bezorgd! Kortom voor herhaling vatbaar!